Main Menu
  • Toowoomba Residence

    We have had the pleasure of working continuously over the years on the Toowoomba Residence. Now that the project is finally complete we thought it timely to reshoot the property. Sitting pretty amongst manicured gardens and sprawling green lawns, with views down the Lockyer Valley, the Toowoomba Residence has undergone a major renovation since the owners originally purchased the property. As well as furnishing the home, we have updated cabinetry and installed an outdoor patio to keep the house feeling modern and new while taking advantage of the incredible outlook and architectural bones of the house.

    2015
    Toowoomba – Queensland
    Photography – Toby Scott

    Click through numbers below or use the arrows to navigate through project images.