Main Menu
  • West End Apartment

    Light, open and easy living was the inspiration behind this West End apartment. Custom cabinetry combined with new timber floors and large glass sliding doors help to connect the interior living spaces with the generous balcony overlooking the Brisbane River. A colour palette of oak, soft blues, whites and greys was employed to enhance the open air feeling, before touches of navy, plum and green were added as highlights. Other features include a bespoke dining table with a Carrara marble top and a selection of artworks by Australian artists adorning the walls, not to mention a pop of fun and colour from the Gnomes stool by Philippe Starck!

    2016
    West End – Queensland
    Photography – Toby Scott

    Click through numbers below or use the arrows to navigate through project images.