Main Menu
  • Wooloowin Kitchen

    The brief for this project was to connect the kitchen to the rest of the home and, in doing so, create a hub for the day-to-day life of the family living inside it. The existing space allowed us to extend cabinetry down both sides of the kitchen to create clean lines and more usable bench space and practical storage. By incorporating a social space at one end of the kitchen we were able to spread out the living and working areas in the narrow space while bringing back the joy of entertaining to the kitchen. Beautiful hand glazes ceramic tiles, stone benchtops and custom designed fabrics were used to reflect the client’s love of colour while still maintaining the feel of a traditional Queensland home.

    2012
    Wooloowin – Queensland

    Click through numbers below or use the arrows to navigate through project images.